Verbreed je blik met een expertsessie

Wil je de volgende stap zetten in je bedrijf?

Gaat het nog niet zoals in gedachten had met bijvoorbeeld je bedrijf, je klanten, je product of de invulling van vacatures? Sommige vragen kunnen je behoorlijk vastzetten in je werk. 
Wij weten er alles van! Verbreed je blik tijdens een expertsessie en ga met nieuwe inzichten naar huis waar je direct mee aan de slag kan. 

Bekijk de expertsessies

Expertsessies

Aanbod

Tijdens een expertsessie van een halve dag zoomen we uit, verbreden we je blik en halen we (extra) informatie op over het vraagstuk waar je tegenaan loopt. Interessant voor iedereen die kennis wilt maken met een systemische manier van kijken, onderzoeken én werken. En een perfecte aanvulling op bestaande onderzoeken die je eerder hebt gedaan. Wij garanderen dat je na een expertsessie meer helderheid hebt over je vraagstuk. 

Ook andere vraagstukken behoren tot de mogelijkheden. Laat het ons weten. Dan maken we er een mooie sessie van.

"Ik weet nu welke doelgroep het meest kansrijk is voor mijn bedrijf"

Samen aan de slag!

Wat gaan we doen?

Samen met jouw team gaan we aan de slag met één van de gekozen thema’s of jouw vraagstuk. We onderzoeken de vraag, duiken de diepte in met o.a. systemische werkmethoden en halen inzichten op waar je mee verder kan. 

Aan het eind van een expertsessie:
  • heb je de eerste beweging (en verandering) al gemaakt
  • heb je een nieuw perspectief op je vraagstuk
  • heb je waardevolle inzichten opgedaan 
  • weet je waar de oplossing ligt
  • weet je welke volgende stap je moet nemen in je bedrijf
  • vraag je je af waarom je dit niet eerder hebt gedaan ;-).

Wat je vraag ook is, met het juiste inzicht kan je focus aanbrengen, de benodigde stappen zetten én beweging op gang brengen. Wellicht op een andere manier dan dat je gewend bent. En zo ontstaan er weer nieuwe mogelijkheden.Deze blikken zijn verbreed

Reviews

Julia henze, eigenaar
blue ink studios

Een paar maanden geleden heb ik een workshop gevolgd over het creëren van een connectie met mijn bedrijf. En wat een geweldige ervaring! Fatma was heel attent en betrokken bij elke deelnemer. Ze was professioneel en heel prettig in de omgang. Tijdens de workshop kreeg ik veel waardevolle inzichten voor mijn nog jonge bedrijf. Ik pas ze nog steeds toe om een sterkere band met mijn klanten te creëren en om mijn visie en missie scherp voor ogen te houden. Dat helpt enorm en geeft veel rust en duidelijkheid. Al met al raad ik deze workshop aan iedere ondernemer aan!

ROSALIE WENTHOLT , MARKETINGMANAGER DURA VERMEER INFRA

Fatma is een prettige en rustige sparringspartner. Het was eerst even zoeken naar de juiste vraagstelling omdat ik dit niet eerder had gedaan. Achteraf begreep ik pas de toegevoegde waarde van het gesprek dankzij de belangrijke inzichten die het mij heeft gegeven. Ik kan nu bepaalde zaken in mijn werk beter loslaten en mij richten op datgene waar ik wel invloed op heb. De inzichten hebben me eigenlijk een andere blik op de zaak gegeven. Dat kan iedereen wel eens een keer gebruiken. 

Effectief en
no-nonsense

Tijdens een expertsessie zetten we jouw vraagstuk of probleem centraal en maken we zichtbaar wat vastzit met systemische werkvormen, zoals organisatie opstellingen. Een zeer effectieve én bewezen methode in het genereren van inzichten die niet op een andere manier aan het licht zouden komen. En die passend zijn voor jouw situatie. Snel en to-the-point, zonder lange presentaties of eindeloze theorieën. Je wordt begeleid door één of twee no-nonsense systemische organisatiecoaches met ervaring uit het bedrijfsleven.

Zo werken wij

Interesse?

Een expertsessie kan geboekt worden als een in-company sessie voor je team, voor je netwerkclub of als (educatief) onderdeel van je teamdag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Plan een vrijblijvend gesprek

wil je meer weten?