• Welk product moet ik lanceren en tegen welke prijs?
 • Welke doelgroep past het beste bij mijn product of dienst?
 • Hoe kan ik mijn organisatie zo effectief mogelijk inrichten?
 • Welke volgende loopbaanstap past het beste bij mij?
 • Hoe los ik het (voortdurende) gedoe in mijn team op?
 • Zal ik nog investeren of kan ik beter stoppen?
 • Hoe lopen de hazen hier eigenlijk echt?
 • Hoe krijg ik mijn werkplezier weer terug?

Wanneer boek je een strategiesessie?

Bij vragen zoals:

"Het antwoord lag recht voor me, en toch zag ik het niet. Zelf had ik voor de moeilijke weg gekozen."

Tijdens de strategiesessie wordt je begeleid door no-nonsense systemische organisatiecoaches met ervaring uit het bedrijfsleven. We maken gebruik van o.a. systemische werkvormen, zoals organisatie opstellingen. Een zeer effectieve én bewezen methode in het genereren van inzichten die niet op een andere manier aan het licht zouden komen. We beloven je dat het een verhelderende ervaring wordt voor iedereen! 

Na de deep-dive sessie:
 • kijk jij (en je team) op een andere manier naar het vraagstuk 
 • heb je inzichten opgedaan en weet je waar de knelpunten liggen
 • heb je de eerste beweging (en verandering) al gemaakt
 • weet je welke volgende passende stap je moet nemen
 • vraag je je af waarom je dit niet eerder hebt gedaan ;-).

Wat je vraag ook is, met het juiste inzicht kan je focus aanbrengen, de benodigde stappen zetten én beweging op gang brengen. Wellicht op een andere manier dan dat je gewend bent. En zo ontstaan er weer nieuwe mogelijkheden.

Samen aan de slag!

Wat gaan we doen?

3. Inzichten bespreken

Zo werken wij

We zoomen uit en bespreken samen de inzichten. Je zal ervaren dat de inzichten direct impact hebben op jou en het team. Uiteraard bespreken we ook graag wat er nodig is voor een mogelijk volgende stap. 


Doelmatig en professioneel

1. Richting bepalen

Een strategiesessie is in te zetten voor individuele (leiderschaps) vraagstukken en voor teams. Na een kort intakegesprek met de richting van jouw vraag, stellen we vast wat je nu nodig hebt om een eerste stap te zetten. Na akkoord op het voorstel maken we direct een vervolgafspraak. 

2. Vraagstuk verhelderen

Tijdens de eerste stap duiken we dieper in op het vraagstuk, ontrafelen we het probleem en halen we inzichten op. Uiteraard stemmen we de werkvorm altijd met je af. 

Interesse? Plan meteen een gesprek

Deze blikken zijn verbreed

Reviews

JULIA HENZE, Eigenaar
BLUE INK STUDIOS

Een paar maanden geleden heb een workshop gevolgd over het creëren van een connectie met mijn bedrijf. En wat een geweldige ervaring! Fatma was heel attent en betrokken bij elke deelnemer. Ze was professioneel en heel prettig in de omgang. Tijdens de workshop kreeg ik veel waardevolle inzichten voor mijn nog jonge bedrijf. Ik pas ze nog steeds toe om een sterkere band met mijn klanten te creëren en om mijn visie en missie scherp voor ogen te houden. Dat helpt enorm en geeft veel rust en duidelijkheid. Al met al raad ik deze workshop aan iedere ondernemer aan!

Rosalie Wentholt , marketingmanager dura vermeer infra

Fatma is een prettige en rustige sparringspartner. Het was eerst even zoeken naar de juiste vraagstelling omdat ik dit niet eerder had gedaan. Achteraf begreep ik pas de toegevoegde waarde van het gesprek dankzij de belangrijke inzichten die het mij heeft gegeven. Ik kan nu bepaalde zaken in mijn werk beter loslaten en mij richten op datgene waar ik wel invloed op heb. De inzichten hebben me eigenlijk een andere blik op de zaak gegeven. Dat kan iedereen wel eens een keer gebruiken. 

Een andere vraag of ..

Logisch. Er is nog veel meer over te vertellen! Neem contact met ons op. Plan een gesprek of laat een bericht achter.

Plan een vrijblijvend gesprek

wil je meer weten?