• heeft ervaring in verschillende organisaties
  • werkt mee én biedt een ander perspectief
  • is afgestemd op wat jij nodig hebt
  • blijft niet langer dan noodzakelijkJe krijgt naast vakinhoudelijke kennis, ook inzicht in patronen en dynamieken die het project of het team vertragen of remmen.

Hierdoor zijn Blikverbreders direct waardevol voor elke opdracht.


Een Blikverbreder..

Combineert systemische kennis met een andere expertise 

Verbeter de samenwerking (HR)

Op zoek naar ondersteuning op het gebied van HR?

Blikverbreders zijn inzetbaar bij vraagstukken die te maken hebben met: onderlinge samenwerking tussen verschillende afdeling, teams of collega’s, werving en selectie van nieuwe collega’s, onboarding en offboarding, opvallend verzuimbeheer en vitaliteit, bouw van een functiehuis enz. Deze tijdelijke extra blik laat je, naast dat het werk gedaan wordt, uitzoomen zodat je vanuit een andere plek naar je vraagstuk kijkt. Andere mogelijkheden kunt zien en andere beslissingen kunt nemen.

Weet wat er speelt bij je klant (Marketing)

Wil je een frisse blik op je marketingactiviteiten?

Ook dat is mogelijk. Onze Blikverbreders hebben jarenlange ervaring met marketing én kennis van systemisch werken. Dit samen vormt een ideale combinatie om onderliggende redenen te begrijpen waarom bepaalde marketingacties wel of niet werken. Met systemische marketinginzichten over bijvoorbeeld je doelgroep of aanbod, weet je hoe je effectiever kan inspelen op de behoefte en wensen van je klanten.

Breng beweging in je (project)team 

Problemen in de samenwerking van je team?

Een interim Blikverbreder kan tijdelijk toegevoegd worden aan een (project)team. Om inhoudelijke kennis en ervaring toe te voegen én om te ervaren hoe de teamdynamiek is. De Blikverbreder ziet wat er nodig is om de samenwerking te verbeteren. Onze ervaring is dat er nieuwe ideeën of mogelijkheden zichtbaar worden met een frisse systemische blik. Dit helpt vaak om de potentie van het team, van de medewerkers en het project weer beschikbaar te maken.

Een interim Blikverbreder kan tijdelijk toegevoegd worden aan een (project)team. Hieronder vind je een aantal voorbeelden. Uiteraard is elke opdracht bespreekbaar.

Wanneer boek je een interim Blikverbreder?

Voor HR, Marketing en Projectteams

"Een interim Blikverbreder stelt andere vragen en dus komt er een ander antwoord"

3. Voortgang

Zo werken wij

De Blikverbreder begint. Wij zijn op de achtergrond altijd beschikbaar, zowel voor jou als klant als voor de ‘Blikverbreder’.

Zorgvuldig en professioneel

1. Behoefte inventariseren

Tijdens een kennismaking, vragen we eerst naar je behoefte. Op basis daarvan selecteren wij voor jou een passende Blikverbreder. Natuurlijk weten we vanuit onze achtergrond hoe belangrijk het is dat zo’n tijdelijke “fit” past. Daar houden we dus rekening mee. Soms krijg je dan Fatma of Lysette en vaker maak je kennis met een ervaren ‘Blikverbreder’. 

2. Kennismaken

Jij en de ‘Blikverbreder’ maken kennis en na akkoord start de opdracht. 

Interesse? Plan een gesprek

Contact

Nieuwsgierig naar wat we voor je kunnen betekenen of heb je een vraag die je graag wilt bespreken?

Plan een gesprek of neem contact met ons op.

Plan een gesprek

wil je meer weten?