Wij zijn er voor de vernieuwers, de change makers en degenen die het (vanaf nu) anders willen doen

Een nieuwe wereld vraagt om een nieuwe manier van kijken, werken en doen. Wij zijn er voor de mensen die het beste uit zichzelf, hun team en de organisatie willen halen door andere keuzes te maken. 

Blikverbreders opent je blik. Wie je ook bent - wat je ook doet. 

Wij zijn er voor de vernieuwers, de anders-denkers en veranderaars die willen groeien, met plezier willen werken én impact willen maken vanuit hun essentie. Zodat je precies dat doet, wat passend is voor jou. 

Je blik verbreden
doe je samen

We ontmoetten elkaar tijdens een interim opdracht in 2022. We wisten het meteen: wij gaan iets samen doen! Wat we precies gingen doen, wisten we toen nog niet, maar langzaam kreeg het vorm.

Lysette (met een achtergrond in HR, werving en selectie en systemisch begeleider) en Fatma (met een achtergrond in bedrijfskunde, marketing en systemisch werken voor organisaties) raakten niet uitgepraat over de impact van terugkerende patronen en teamdynamieken in organisaties. En hoe je met systemisch werken antwoorden vindt op vragen die je niet vindt in de bovenstroom.

Onze gedeelde fascinatie naar de onderstroom in organisaties, werken met het systemische gedachtegoed en onze wens om werkplezier te vergroten, was voor ons de basis om Blikverbreders te starten in mei 2023. 

Want blikken verbreden doe je samen.

Bekijk ons aanbod

Over ons

Wij zijn Fatma
en Lysette. Blikverbreders. 

Ik ben razend nieuwsgierig naar de ontwikkeling en beweging van mensen en organisaties. Met een open houding en vol verwondering ga ik gesprekken in. Ik heb meer dan 20 jaar werkervaring op het vlak van HR, organisatieontwikkeling, leiderschap en coaching. 

Daag mij niet uit voor een potje tafelvoetbal,
want ik doe alles om te winnen!

Hi, ik ben Lysette
Hi, ik ben Fatma

Ik hou ervan om dat ene ontbrekende puzzelstukje zichtbaar te maken. Dat kan op het gebied van Marketing, organisatieontwikkeling of team dynamieken. Ik ben in 2003 afgestudeerd als Bedrijfskundige, heb gewerkt als Marketeer en heb meer dan 20 jaar werkervaring bij diverse bedrijven. 

Vraag me niet naar de (bekende) weg,
ik neem altijd een andere.

Contact

Of van gedachten wisselen? Laten we kennismaken.

Plan meteen een gesprek