Deze bedrijven gingen je voor:
Je wilt een stevig fundament neerzetten voor je team
Stel je voor dat je leidinggevende bent van een team dat openhartig praat over alles - ja, dus ook over de moeilijke dingen. Een team dat problemen signaleert en ook bespreekt en oplost. Een team dat elkaar ondersteunt en goed kan samenwerken en waar doelen worden behaald. Samen met jou en jouw team bouwen we aan een stevige basis van vertrouwen en verbinding.

Je wilt resultaten boeken met je team
Wat is de bestaansreden van jouw team? Elk team is opgericht met een bepaalde reden, een taak. Als helder is wat de taak is, weet je wat je te doen hebt. Je kan duidelijke doelen stellen, de juiste mensen aannemen en gaan voor die resultaten. Samen met jou maken we de bestaansreden van je team helder en maken we inzichtelijk waar jouw team staat binnen de organisatie. Dit geeft rust en zekerheid.

Je wilt de juiste keuzes maken en groeien
Hoe zou het zijn als je precies weet welke strategische keuzes je nu hebt te maken? Keuzes die bij je team (of afdeling) passen en waar je vol energie mee aan de slag wilt gaan. Keuzes over de markt, producten of mensen die jou en je bedrijf verder brengen. Hoe fijn zou dat zijn?

Je wilt weten hoe je het team het beste kan inrichten
Welke plek neem jij in als leidinggevende? En hoe zit het met de andere teamleden? Pas als iedereen duidelijk voor ogen heeft welke plek hij of zij en de ander inneemt, kan er lekker gewerkt worden. Dat geeft rust en stimuleert de samenwerking. Samen met jou onderzoeken we wat de beste plek is voor een ieder en de verantwoordelijkheden. 

Wanneer kies je voor teamcoaching?

Als het tijd is om van je team een écht team te maken

"Het antwoord lag recht voor me
en toch zag ik het niet. Zelf had ik voor de moeilijke weg gekozen."

Voordat we aan de slag gaan, plannen we een intakegesprek om kennis te maken en je vraag te verkennen. Wij gaan dan terug naar de tekentafel en maken een programma op maat dat precies aansluit bij je vraag. Die bespreken we met je. Na jouw akkoord gaan we over tot actie. Tijdens de teamsessie mag jij deelnemer zijn, wij faciliteren alles. 

Na een teamsessie:
  • Kijk je op een andere manier naar het vraagstuk;
  • Heb je inzichten opgedaan en weet je waar de knelpunten liggen;
  • Heb jullie de eerste beweging (en verandering) al gemaakt;
  • weet je welke volgende passende stap je moet nemen;
  • Vraag je jezelf af waarom je dit niet eerder hebt gedaan ;-).

Aan het eind van de dag gaan jullie naar huis met nieuwe energie, waardevolle inzichten en een richting voor het oplossen van het vraagstuk.

PS: Heb je een prangend vraagstuk over je leiderschapsrol? Kijk dan eens bij leiderschapscoaching.


Samen aan de slag!

Wat gaan we doen?

Zoek je een educatieve invulling voor je teamdag?

Ook dat is mogelijk! Op basis van jouw vraag gaan we aan de slag met een passend programma en zorgen we ervoor dat alle blikken worden verbreed. Dit doen we op een lichte en luchtige manier!

TEAMDAG

3. Evaluatie

Zo werken wij

Na de teamdag plannen we graag een moment om te evalueren. Welke inzichten zijn er opgehaald en hoe nu verder. Uit ervaring weten we dat een teamsessie vaak doorwerkt bij de deelnemers. Iedereen haalt eruit wat hij of zij nodig heeft.


Doelmatig en professioneel

1. Intake

We starten met een intakegesprek om het vraagstuk op te halen. Dit doen we samen met jou. Vervolgens maken we een programma op maat en bespreken dit van tevoren met je. Als alles akkoord is, plannen we een teamdag.

2. Teamdag

Tijdens de teamsessie komen we samen en gaan we aan de slag. Uiteraard creëren we eerst een veilige setting voor iedereen. We beloven dat iedereen met waardevolle inzichten en een goed gevoel naar huis gaat!

Interesse? Plan meteen een gesprek

Ervaringen over teamcoaching

Reviews

Teamleider
Kennisinstituut

Ons team heeft veel gehad aan de begeleidde teambuildingssessie door Fatma en Lysette van Blikverbreders. Ze zijn in staat om (in verbinding) het team zichzelf te laten spiegelen. Ze lieten daarbij zelf -in hun begeleiding- het goede voorbeeld zien; door het bijbehorende ongemak van het team te verdragen en omarmen. Dank voor het begeleiden, sparren en prikkelen!

guus Rus
Veurs College

We hebben goede begeleiding ontvangen op een tweedaagse met het MT. We zijn nader tot elkaar gekomen en de samenwerking verloopt nu uitstekend. Dank!

Al een tijdje ben ik als teamleider bezig om de samenwerking binnen het team te verbeteren. We hebben verschillende gesprekken en teamuitjes gehad, maar het bracht ons niet echt verder. Lysette heeft een inkijkje gegeven in de groepsdynamiek op basis van een teamopstelling. Inzichten die ik niet had kunnen achterhalen zonder haar hulp.

algemeen directeur
mkb bedrijf

Een andere vraag of ..

Logisch. Er is nog veel meer over te vertellen! Neem contact met ons op. Plan een gesprek of laat een bericht achter.

Plan een vrijblijvend gesprek

wil je meer weten?