Coaching op maat

Jij staat centraal. We werken samen naar jouw stip op de horizon.

Nieuwe inzichten

Samen zoomen we uit. Zo ontdek jij waar je tegenaan loopt .

Andere keuzes

Jij staat aan het stuur. Je maakt keuzes die (veel beter) bij je passen.

Schuif je zaken voor je uit? Hak je de knoop maar niet door over die ene belangrijke beslissing? Of loop je nog steeds tegen hetzelfde probleem aan? Als leidinggevende ligt de bal vaak bij jou en wordt er van je verwacht dat je altijd de juiste keuzes maakt. Niet alleen voor jezelf, ook voor je team en de organisatie. Dat kan best weleens voor kortsluiting zorgen.. Een perfect moment om te sparren met een ervaren coach. 

Leiderschapscoaching is een krachtig instrument voor ondernemers, leidinggevenden, managers en MT- of directieleden die streven naar persoonlijke, professionele groei en keiharde resultaten. Het helpt je om met een ander perspectief naar zaken te kijken. Confronterend? Ja. Succesvol? Zeker.

Met individuele coaching:
  • Leer je jezelf (als leidinggevende) beter kennen;
  • Haal je waardevolle inzichten op waardoor je goede keuzes kan maken;
  • Zie je meer mogelijkheden voor groei;
  • Krijg je een beter resultaat (voor iedereen);
  • Word je een vrolijker mens.

Waarom twijfel je nog? Dit is de beste keuze die je vandaag maakt.

Andere keuzes, beter resultaat, blijere mensen

Als jij groeit, groeit je team met je mee

"Door de prikkelende vragen word ik gedwongen om dieper na te denken en te reflecteren op mijn onderliggende aannames". 

3. Vervolggesprekken

Zo werken wij

In afstemming met je vraag bespreken we het aantal vervolg- afspraken. 


Effectief en Resultaatgericht

1. Kennismakingsgesprek 

Laten we eerst even bellen om kennis te maken. Op basis van je vraag bespreken we wat een passende aanpak is. Als je akkoord bent, plannen we meteen een afspraak. 

2. Leiderschapscoaching

Tijdens de coaching bespreken we je vraag en behoefte en gaan we meteen aan de slag. We werken effectief en maken gebruik van verschillende technieken en werkvormen. 

Even bellen?

Wat anderen zeggen over leiderschapscoaching

Ervaringen

Daan marks
directeur nlinbusiness

Lysette is een inspirerende sparringspartner. Haar vermogen om verschillende perspectieven en verdiepende inzichten te bieden tijdens individuele coaching gesprekken, helpen me om de zaken vanuit verschillende hoeken te bekijken. Daarmee krijg ik ook meer inzicht in mijn eigen leiderschapsstijl. Na een sessie met haar ben ik vaak enigszins in verwarring. Door de prikkelende vragen die ze stelt, word ik gedwongen om dieper na te denken en te reflecteren op mijn onderliggende aannames. En dat leidt vervolgens vaak tot nieuwe inzichten. Onze kwartaalgesprekken staan dik omlijnd in mijn agenda. Die gesprekken zijn niet altijd makkelijk of alleen maar leuk, maar ze zijn goud waard en ik kijk er echt naar uit.

Rosalie Wentholt 
marketingmanager dura vermeer infra

Fatma is een prettige en rustige sparringspartner. Het was eerst even zoeken naar de juiste vraagstelling omdat ik dit niet eerder had gedaan. Achteraf begreep ik pas de toegevoegde waarde van het gesprek dankzij de belangrijke inzichten die het mij heeft gegeven. Ik kan nu bepaalde zaken in mijn werk beter loslaten en mij richten op datgene waar ik wel invloed op heb. De inzichten hebben me eigenlijk een andere blik op de zaak gegeven. Dat kan iedereen wel eens een keer gebruiken. 

Ik kwam binnen met een professionele hulpvraag en ging weg met veel meer inzichten, rust en acceptatie dat veel meer te maken had met mijn persoonlijke groei. Lysette prikt door je heen op een respectvolle en reflecterende manier. Ze zegt waar het op staat zonder oordeel en stelt de juiste vragen waardoor je aan gaat. Niks zweverigs maar toch soms onverklaarbaar, ze komt dichtbij maar laat je zelf eigenaar zijn van je groeiproces met je blik gericht op je potentie!

Anissa
Coördinator Passend Onderwijs

Bellen kan, mailen of appen ook.

Logisch. Er is nog veel meer over te vertellen! Neem contact met ons op. Bel of app even met Lysette via nummer 06-14481505 of vul het formulier in.

wil je meer weten?